Basis- en vervolgcursus Fotografie

Arie de Korte

Photography & video - Photography

Location

Jonkheer de Savornin Lohmanstraat
Ridderkerk, 2982
Netherlands

Location options

Choose
Meet at a location chosen by you
Instructor
Meet at the instructor's location

Description

Altijd gedacht dat je met een dure camera ook meteen goede foto’s kunt maken? En toch nog niet (helemaal) tevreden over/met het resultaat van de foto’s. De basiscursus fotografie is daarvoor de perfecte cursus. De cursus is speciaal gemaakt voor iedereen die meer wil weten over zijn of haar camera en de basisprincipes van fotografie. Bij de cursus hoort een aantal opdrachten. Je hebt drie maanden de tijd om de opdrachten te doen en je resultaten voor feedback in te sturen. De tijdsinvestering voor de basiscursus is 3 uur, inclusief een map met cursusmateriaal en opdrachten. Heb je voldoende geoefend met...

Qualifications

In 2018 ben ik afgestudeerd aan de School voor Fotografie. Na die tijd heb ik een fotostudio gehad die, helaas, de coronatijd niet heeft overleefd. Nu werk ik als freelance fotograaf en maakt portretten, gezins- en familieshoots, bruidsreportages en productfotografie. Daarnaast bewerk ik foto's in Lightroom en Photoshop.

Things to know

Cancellation period
Digital photography
Portrait photography
Photography composition
Product photography
Photography lighting
Animal photography
City photography
Family portrait photography
Wedding photography

About the instructor

Education

School voor Fotografie
Fotografie, Diploma
Mar 2018

Experience

Studio305
Fotograaf
Apr 2012 - May 2018 (6 years)
Als fotograaf bij Studio305 in Zwijndrecht. Werkgebieden waren portretfotografie, productfotografie, fotoshoots (individueel en voor groepen/familie). Daarnaast ook bruidsreportages.
Studio305
Grafisch vormgever
Apr 2012 - May 2018 (6 years)
Als grafisch vormgever gewerkt bij Studio305 in Zwijndrecht. Voor diverse opdrachtgevers, waaronder de Gemeente Dordrecht, de opmaak en vormgeving verzorgd van hun informatie uitingen in de vorm van folders, infographics, etc.
Fotografie de Korte
Fotograaf
May 2018 - Present (4 years)
Als fotograaf werkzaam in mijn eigen bedrijf, Fotografie de Korte. Werkgebieden waren portretfotografie, productfotografie, fotoshoots (individueel en voor groepen/familie). Daarnaast ook bruidsreportages.
Fotografie de korte
Grafisch vormgever
May 2018 - Present (4 years)
Als grafisch vormgever werkzaam in mijn eigen bedrijf, Fotografie de Korte. Voor diverse opdrachtgevers verzorg ik de opmaak en vormgeving van hun informatie uitingen in de vorm van folders, infographics, etc.

Reviews

€35
/h
0h 0m