Foto's bewerken in Lightroom en Photoshop

Arie de Korte

Photography & video - Photography editing

Location

Ridderkerk
Netherlands

Location options

Choose
Meet at a location chosen by you

Description

Eindelijk die mooie foto gemaakt, in RAW natuurlijk, en nu benieuwd naar de bewerkingsmogelijkheden? Een paar uurtjes werken met Lightroom en je hebt al een mooie basis voor de bewerking van je foto's. Wil je daarna nog specifieke bewerkingen uitvoeren, dan komt (vaak) Photoshop om de hoek kijken. Neem eens contact op en stel je vraag, wie weet kan ik je verder helpen en heb jij precies die nieuwe skills voor het bewerken van je perfecte plaatje!

Qualifications

In 2018 ben ik afgestudeerd aan de School voor Fotografie. Na die tijd heb ik een fotostudio gehad die, helaas, de coronatijd niet heeft overleefd. Nu werk ik als freelance fotograaf en maakt portretten, gezins- en familieshoots, bruidsreportages en productfotografie. Daarnaast bewerk ik foto's in Lightroom en Photoshop.

Things to know

Cancellation period
Adobe Lightroom
Adobe Photoshop

About the instructor

Education

School voor Fotografie
Fotografie, Diploma
Mar 2018

Experience

Studio305
Fotograaf
Apr 2012 - May 2018 (6 years)
Als fotograaf bij Studio305 in Zwijndrecht. Werkgebieden waren portretfotografie, productfotografie, fotoshoots (individueel en voor groepen/familie). Daarnaast ook bruidsreportages.
Studio305
Grafisch vormgever
Apr 2012 - May 2018 (6 years)
Als grafisch vormgever gewerkt bij Studio305 in Zwijndrecht. Voor diverse opdrachtgevers, waaronder de Gemeente Dordrecht, de opmaak en vormgeving verzorgd van hun informatie uitingen in de vorm van folders, infographics, etc.
Fotografie de Korte
Fotograaf
May 2018 - Present (5 years)
Als fotograaf werkzaam in mijn eigen bedrijf, Fotografie de Korte. Werkgebieden waren portretfotografie, productfotografie, fotoshoots (individueel en voor groepen/familie). Daarnaast ook bruidsreportages.
Fotografie de korte
Grafisch vormgever
May 2018 - Present (5 years)
Als grafisch vormgever werkzaam in mijn eigen bedrijf, Fotografie de Korte. Voor diverse opdrachtgevers verzorg ik de opmaak en vormgeving van hun informatie uitingen in de vorm van folders, infographics, etc.

Reviews

€35
/h
0h 0m