Trainingsschema op maat gemaakt (6 maanden lang)

Sven Lispet

Health & fitness - Coaching

Location options

Online
Video call with the instructor

Description

Ben jij vastberaden om alles uit je training te halen door middel van een virtueel schema met bewegende animaties die je overal mee naar toe kan nemen? Dan zijn de Personal Trainingsschema’s wat voor jou! Elk schema wordt naar aanleiding van een videogesprek op maat gemaakt. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw doelen, eventuele blessures, de locatie waar getraind wordt en met welk materiaal jij wilt trainen. Elke vier weken een nieuw schema voor zes maanden lang. In totaal krijg jij zeven trainingsschema's.

Qualifications

Lifestyle coach, TC3 voetbal, TC3 turnen & HALO afronding Personal coach/trainer 6 jaar ervaring

Things to know

Cancellation period
Meal plan
Training plan
Dieting
Weight loss
Muscle building
Cardio
Motivation

About the instructor

Education

KNGU
TC3, Certificate
Jun 2015
Haagse Hogeschool
Lifestyle coach, Course
Feb 2016
KNVB
TC3, Certificate
May 2016
Haagse Hogeschool
Teamplayers, Certificate
Jun 2016
Haagse Hogeschool
docent lichamelijke opvoeding, Bachelor
Dec 2022

Experience

Hannes & Co
Docent LO SBO
Jul 2016 - Jul 2018 (2 years)
In deze twee jaar verzorgde ik gymlessen voor de motorische ontwikkeling van kinderen met een beperking of ZMLK. De twee groepen waren van 4 tot 12 jaar en 12 tot 18 jaar.
Sven's Workout
Personal trainer
May 2019 - Present (4 years)
Sinds 2016 ben ik werkzaam als personal coach/trainer. Sinds 2019 ben ik als zzp'er voor mijzelf begonnen als Sven's Workout. Ik ben de trainer aan huis, buiten of op het werk. Zijn er kinderen thuis geen probleem, de training gaat door.
Sven's Workout
Bootcamp instructeur
May 2019 - Present (4 years)
Sinds 2015 verzorg ik Bootcamp trainingen. Sinds 2019 is de Bootcamp in stijl van Sven's Workout waarbij elke les anders is. Soms alleen, samen, modern of oldskool maar nooit hetzelfde als de vorige training.
Sven's Workout
Groepstraining
May 2019 - Present (4 years)
Sinds 2012 verzorg ik groepstrainingen. Een groepstraining kan sport specifiek, aerobics (HIIT of BBB bijv.), bootcamp of small group training zijn
Sven's Workout
Online Coach
May 2019 - Present (4 years)
Sinds 2016 maakte ik voedingsschema's via een automatisch systeem. Sinds 2020 maakt Sven's Workout voeding- en/of trainingsschema's op maat. Elk schema wordt per persoon nieuw gemaakt naar de behoefte en doelen die besproken worden.

Reviews

€147
/h
30 minutes
0h 0m