Ontspannen je toets in

Tisha Hartog

Health & fitness - Meditation

Location

Midden Donk
Etten-Leur, 4874 LK
Netherlands

Location options

Instructor
Meet at the instructor's location

Description

Met name de westerse aardbewoner is niet zo'n ster in stil zitten. Vaak worden we ons dan des te meer bewust van de chaos in ons. Bij actieve meditatie draaien we het daarom om. We creëren "chaos" (beweging zonder ritme of structuur) buiten onszelf waarmee we ons vanzelf bewust worden van een rustpunt binnenin. Momenteel ben ik op reis, maar ik kan je online prima ondersteunen terwijl je oefent in je eigen vertrouwde omgeving.

Qualifications

Meditatie, en dan met name actieve meditatie, heeft mij zelf enorm geholpen. Nog altijd gebruik ik het regelmatig als hulpmiddel in mijn leven. Ik deel de kracht er van graag met jou.

Things to know

Cancellation period

About the instructor

Education

Planeet aarde
Carrière maken in het leven, Master
Dec 2100

Experience

O.a. maestro klass. rijkunst Giorgio M. Pes
Dressuur en omgang met paarden
Jan 2007 - Feb 2022 (15 years)
Uitgangspunt is dat het paard onze leermeester is en niet andersom. Naast dressuur gebruiken als hulpmiddel om het paard zijn meest atletische, soepele en expressieve zelf te laten zijn, is het paard ook onze spiegel. Ook leerling bij OneHorseLife.com
Diversen
Voeding
Jan 2018 - Feb 2022 (4 years)
Mijn eigen proefkonijn. Gezond leven weer leuk en makkelijk maken in de jungle van diëten. Boeren verstand gebruiken en luisteren naar het lichaam, dat vergeten we vaak wanneer we denken dat iemand in een witte jas weet wat goed voor ons is.
Diversen
Actieve meditatie
Feb 2018 - Feb 2022 (4 years)
Actieve meditatie nodigt je uit om expressie te geven aan alles dat er in je leeft. Expressie is het tegenovergestelde van depressie. Als we stil gaan zitten, worden we ons alleen maar meer bewust van de chaos van binnen. Bij AM draaien we dit om.

Reviews

€30
/h
0h 0m