rating
-
hours
1
customers
1

Bijles Economie voor Havo en VWO

Orkun Mercimekci

Education - Economics

Location

Helmond
Netherlands

Location options

Choose
Meet at a location chosen by you
Online
Video call with the instructor

Description

De bijlessen zullen conform je niveau en behoeften worden verzocht. Het is immers niet logisch om een leerling die enkel een voldoende wil behalen of zijn gemiddelde wil opkrikken alle onnodige ins- en outs van het vak te weten krijgt. Voor een leerling die een carrière in de financiële dienstverlening ambieert heeft extra context inzake de stof veel toegevoegde waarde. Daar komt bij dat ik als iemand die werkzaam is in de accountancy ook de link kan leggen naar de praktijk zodat de stof meer gaat leven i.p.v. dat het blijft bij enkel theorie. Voor bijlessen aan huis hanteer ik een minimumafname van...

Qualifications

Ik heb zelf het HAVO afgerond met het profiel Economie en Maatschappij, waarbij ik voor Bedrijfseconomie (het toenmalige M&O) de hoogste punten van de klas behaalde. Daarna heb ik HBO accountancy gestudeerd, waarbij ik mijn kennis inzake algemene economie verder heb uitgebreid. Momenteel ben ik reeds 3 jaar werkzaam in de Accountancy. Hierdoor kan ik zeggen affiniteit te hebben met cijfers. Ik heb meer dan 6 jaar ervaring als bijlesgever. Hierbij heb ik les gegeven aan zowel scholieren voor Economie, maar ook studenten van diverse financiële opleidingen.

Things to know

Cancellation period
Macroeconomics
Microeconomics
Behavioral economics
High school level

About the instructor

Education

Avans Hogeschool ('s-Hertogenbosch)
Accountancy, Bachelor
Jul 2019

Experience

Studentsplus
Bijlesdocent
Dec 2016 - Oct 2022 (6 years)
Het geven van bijles aan scholieren in de vakken Bedrijfseconomie, Economie, Wiskunde A, Wiskunde B. Het geven van bijles aan studenten in alle financiële en bedrijfseconomische vakken.
Studiekring
Examentrainer
May 2019 - Oct 2019 (5 months)
Het geven van examentraining economie.

Reviews

€20
/h
1st lesson free
1 hour