Docent scheikunde en nlt

Will Botermans

Education - Chemistry

Location

Gilze, 5126
Netherlands

Location options

Choose
Meet at a location chosen by you
Instructor
Meet at the instructor's location
Online
Video call with the instructor

Description

Ik ben Will Botermans en na de middelbare school heb ik de Hogere Laboratoriumschool (afdeling analytische chemie) in Breda gevolgd. Na afronding van deze opleiding ben ik naar Utrecht gegaan en heb daar aan de universiteit biochemie gestudeerd. Na mijn afstuderen heb ik 13,5 jaar in het bedrijfsleven diverse uiteenlopende functies vervuld op het gebied van chemie, biochemie en biotechnologie. Tijdens de werkzaamheden in het bedrijfsleven kwam ik er steeds meer achter dat kennisoverdracht en uitleg geven de zaken waren die ik eigenlijk het meest interessant en leuk vond. Vandaar dat ik in 2003 ben overgestapt naar het onderwijs en mijn...

Qualifications

- 1e graads bevoegd sk docent. - vanaf 2003 met veel succes (bij)-les ervaring in het middelbaar onderwijs - (bij)- les ervaring op verschillende niveaus; van basis kader t/m gymnasium in de vakken scheikunde, wiskunde en natuurkunde. - Ervaring vanuit bedrijfsleven. Deze ervaring gebruik ik veel bij uitleg/ illustratie van diverse onderwerpen.

Things to know

Cancellation period

About the instructor

Education

Universiteit
Biochemie, Master
Jul 1989

Experience

Middelbare scholen
Docent scheikunde en nlt
Sep 2003 - Jul 2022 (19 years)
Ik heb heel veel leservaring opgedaan op verschillende middelbare scholen. Ik heb ook verschillende niveaus les gegeven van basis kader t/m gymnasium. Momenteel werk ik op een havo-vwo school en geef ik les aan 3e t/m 6e klas leerlingen.

Reviews

€35
/h
1 hour
0h 0m