Masterstudent Wiskunde met meer dan 10 jaar ervaring in het onderwijs brengt jou dichter bij de 10. Online hulp ook mogelijk.

Stephen Adei

Education - Mathematics

Location

Amsterdam
Netherlands

Location options

Instructor
Meet at the instructor's location
Online
Video call with the instructor

Description

Ik geloof dat iedereen wiskunde kan leren. En met een gemiddelde beoordeling van 8.5 voor mijn examentrainingen bij onder anderen lyceo, heb ik een hoop anderen dat ook doen ervaren. We beginnen meestal met wat (eenvoudige) opgaven rondom het onderwerp om te peilen waar jouw begrip zit. Zo kan ik een aanpak op maat construeren waarmee jij gegarandeerd het licht zult zien. Echte garanties bestaan natuurlijk niet in het onderwijs. Maar ik kan wel garanderen dat jij, na elk uurtje bijles, weer een stukje dichter bij het wiskundegenie zult zijn dat je eigenlijk bent. Daarnaast heb ik in de afgelopen twee jaar...

Qualifications

Ik ben Stephen, een 27-jarige masterstudent wiskunde uit Amsterdam. Juist omdat ik in 3VWO een negatief advies kreeg voor wiskunde B, en daarna twee jaar lang gemiddeld een 10 wist te staan voor hetzelfde vak, weet ik als geen ander hoe frustrerend wiskunde kan zijn. Maar ook hoe fijn het is om te ervaren dat je het wél kan. Ik heb mezelf en anderen keer op keer zover kunnen krijgen dat ze er de lol weer van inzien. Met meer dan 10 jaar ervaring is het niet meer een kwestie van óf ik jou kan helpen, maar wanneer.

Things to know

Cancellation period
Algebra
Analysis
Arithmetic
Calculus
Ordinary differential equation
Geometry
Linear algebra
Combinatorics
High school level
University level

About the instructor

Education

Universiteit van Amsterdam
Wiskunde, Bachelor
Jul 2021

Experience

Freelance
Wiskunde en programmeer bijlessen
Oct 2010 - Present (12 years)
Ik geef al sinds 2010 bijlessen. Eerst voornamelijk wiskunde en later werd dat alles wiskunde-getalenteerd en programmeerhulp.
Lyceo
Examentraining
Dec 2015 - Dec 2021 (6 years)
Examentraining Wiskunde, huiswerkbegeleiding en Codeerlessen

Reviews

€50
/h
1 hour
2 hours