Meditatiesessie met Coach Pjotr - Een nuchter en wetenschappelijk perspectief op meditatie.

Pjotr Peulen

Personal development - Mindfulness

Location options

Online
Video call with the instructor

Description

Meditatie is voor iedereen en kan heel nuchter zijn. Sterker, meditatie is heel wetenschappelijk! Meditatie is ook heel persoonlijk, daarom pas ik de lessen ook graag aan op jouw behoeften en wensen. Zo leer je snel een meditatietechniek, die je de rest van je leven kan gebruiken. "Wat kan ik trainen met meditatie?" Naast dat meditatie heel ontspannend kan werken, kan je ook een aantal cognitieve vaardigheden trainen met meditatie, zoals focus, compassie, stressregulatie en emotionele verwerking. "Heb je het gehad met Headspace?" Met een app kan je prima kennis maken met meditatie, maar een app is niet voldoende als je écht wil...

Qualifications

Ik ben meerdere jaren als meditatiecoach en meditatietrainer actief in mijn eigen praktijk. Vanuit een neurowetenschappelijk perspectief op meditatie heb ik vier verschillende meditatiereeksen ontwikkeld én leer ik mensen vier meditatie-technieken die ze de rest van hun leven kunnen blijven gebruiken. Daarnaast ben ik als docent betrokken bij de ACT Therapeutenopleiding van de StressWise Academy, waar ik les geef aan coaches en therapeuten die meditatie willen gebruiken als zorgprofessional.

Things to know

Cancellation period

About the instructor

Education

Vrije Universiteit van Amsterdam
Bedrijfskunde, Bachelor
Jun 2017
TM
Transcendentale Meditatieopleiding, Training
Feb 2018
Universiteit van Amsterdam
Entrepreneurship, Master
Jun 2018
Zen Boeddhistische
Persoonlijke meditatieopleiding, Training
Feb 2019
Yogi's
Verschillende Trainingen, Training
Feb 2021
StressWiseAcademy
ACT Opleiding, Course
Feb 2021

Experience

Phantus
Vitaliteitscoach
Jan 2019 - Feb 2022 (3 years)
Als coach help ik cliënten met onder andere slaapproblemen, stressklachten en burn-outklachten. Dit doe ik door middel van cognitieve gedragstherapie voor insomnia (CGT-I), bioritme-synchronisatie, burnout-preventie interventies én meditaties.
StressWise Academy
Docent
Mar 2020 - Feb 2022 (2 years)
Ik geef als meditatietrainer les aan ACT-therapeuten, zodat zij meditatie in hun eigen praktijk kunnen inzetten. Hierbij ligt de focus op de mentale processen die aan gedachten ten grondslag liggen.

Reviews

€25
/h
1st lesson free
Een proefles is vrijblijvend, kosteloos en volledig digitaal. Tijdens het proefles bespreken we waar jij in het dagelijks leven tegenaan...
30 minutes