Slaap beter & dieper - Slaapcoaching - Slaaptherapie

Pjotr Peulen

Therapy - Coaching

Location

Hygiëaplein
Amsterdam, 1076 RR
Netherlands

Location options

Choose
Meet at a location chosen by you
Online
Video call with the instructor

Description

Maak een einde aan slapeloze nachten, zónder het gebruik van slaapmedicatie. Zo begin je de dag weer vol energie. Jouw slaapprobleem is uniek en verdient een unieke aanpak. We rekenen stap voor stap af met de biologische en psychologische stoorzenders. Iedereen heeft van nature namelijk het vermogen om te slapen. Ook jij was vroeger zonder problemen de hele nacht in dromenland. Je natuurlijke slaappatroon weer terugkrijgen? Dat kan zeker. Belangrijk is op zoek te gaan naar de dieperliggende oorzaken. Slaapproblemen zijn vaak complex, en daardoor ligt de oplossing niet voorhanden. Hoe complex slaapproblemen ook kunnen zijn, de oplossing ligt binnen handbereik. Wanneer...

Qualifications

Ik ben meerdere jaren als slaapcoach actief in mijn eigen praktijk en heb cliënten geholpen met verschillende problematiek, zoals problemen primaire slaapstoornissen, slaapstoornis gebonden aan de circadiaanse ritmiek, slaapgebonden ademhalingsstoornis, 'restless legs syndrome', narcolepsie, nachtmerries, nachtterrors en REM-slaap gedragsstoornis. Vanuit de neurowetenschappen kennis en ervaring ben ik verder vaardig met cognitieve gedragstherapie voor in onder andere insomnia (CGT-I) én werk ik met technieken zoals slaaphygiene, stimulus control, bioritme-synchronisatie en lichttherapie.

Things to know

Cancellation period

About the instructor

Education

Vrije Universiteit van Amsterdam
Bedrijfskunde, Bachelor
Jun 2017
TM
Transcendentale Meditatieopleiding, Training
Feb 2018
Universiteit van Amsterdam
Entrepreneurship, Master
Jun 2018
Zen Boeddhistische
Persoonlijke meditatieopleiding, Training
Feb 2019
Yogi's
Verschillende Trainingen, Training
Feb 2021
StressWiseAcademy
ACT Opleiding, Course
Feb 2021

Experience

Phantus
Vitaliteitscoach
Jan 2019 - Feb 2022 (3 years)
Als coach help ik cliënten met onder andere slaapproblemen, stressklachten en burn-outklachten. Dit doe ik door middel van cognitieve gedragstherapie voor insomnia (CGT-I), bioritme-synchronisatie, burnout-preventie interventies én meditaties.
StressWise Academy
Docent
Mar 2020 - Feb 2022 (2 years)
Ik geef als meditatietrainer les aan ACT-therapeuten, zodat zij meditatie in hun eigen praktijk kunnen inzetten. Hierbij ligt de focus op de mentale processen die aan gedachten ten grondslag liggen.

Reviews

€55
/h
1st lesson free
Een proefles is vrijblijvend, kosteloos en volledig digitaal. Tijdens het proefles bespreken we waar jij in het dagelijks leven tegenaan...
1 hour